Tai Chi

Tai Chi is een Chinese bewegingsleer waarbij je door ronde, vloeiende en harmonieuze bewegingen je lichaam ontwikkelt naar een hoger niveau van gezondheid. Redenen om Tai Chi te beoefenen zijn: voor de gezondheid, een betere concentratie en stressreductie.

Tai Chi is een prachtige les die een toewijding vereist. In tegenstelling tot de meeste lessen kun je niet zomaar binnenlopen wanneer het jou uitkomt. Tai Chi is een reis die je wekelijks samen maakt, waarbij elke les een nieuwe stap is in jouw persoonlijke groei.

Als je een les moet missen, geen zorgen! Onze instructeur Franck voorziet je van huiswerk en filmpjes, zodat je kunt blijven oefenen en naadloos kunt aansluiten bij de rest van de groep bij je terugkeer.

Wil je een proefles Tai Chi ervaren? Dat kan, maar besef dat Tai Chi vraagt om toewijding. Als je hebt besloten om je hieraan te wijden, ben je van harte welkom om een les bij te wonen. Franck staat klaar om je te begeleiden en je te laten kennismaken met de wereld van Tai Chi.
Je kunt hiervoor aanmelden bij de balie.

Deze les is op de volgende tijden:

Dag Van Tot Opmerkingen Details
Maandag 17:30 18:30 Aerobicszaal Voor vergevorderden
Woensdag 17:30 18:30 Aerobicszaal Voor gevorderden