Aantoonbare Kwaliteit

Ga je de stap zetten om te starten met fitness? Verzeker jezelf dan van aantoonbaar de beste kwaliteit van Nederland! Gymnasion Joure is als enige sportschool in de regio Joure VES gecertificeerd.

Uniek in de regio: aantoonbare kwaliteit

Veel sportscholen pretenderen kwaliteit en aandacht, maar maken dit niet waar. Gymnasion Joure toont dit wél aan door het certificaat van de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES). Zeg maar de Champions League onder de fitness centra.

  • Uniek in de regio Joure: Rijkserkend Keurmerk Fitness Totaal. Een voorwaarde om lid te kunnen zijn van de VES.
  • Leden profiteren aantoonbaar van o.a. de beste kwaliteit, excellente service en aandacht, resultaat gerichte begeleiding en hygiëne.
DE #6 EXCLUSIEVE ZEKERHEDEN Wij ontvangen je met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je!

#1
DE #6 EXCLUSIEVE ZEKERHEDEN Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

#2
DE #6 EXCLUSIEVE ZEKERHEDEN Wij geven positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

#3
DE #6 EXCLUSIEVE ZEKERHEDEN Wij stimuleren je om jouw doel te behalen

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

#4
DE #6 EXCLUSIEVE ZEKERHEDEN Wij bieden je een veilige en schone omgeving

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

#5
DE #6 EXCLUSIEVE ZEKERHEDEN Je bent welkom in álle 114 Exclusieve Sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je even niet in de buurt van jouw eigen club bent. Als lid heb je toegang tot álle 114 aangesloten sportcentra.

#6

Ervaar nú zelf: gratis proeftraining fitness!

De keuze voor een sportschool in Joure word je niet makkelijk gemaakt. Daarom geloven wij, dat je eerst eens gratis de VES kwaliteit zou moeten beleven. Vraag daarom nú aan: gratis proeftraining fitness!