Veel mensen maken de denkfout dat je in de zomer wel een paar maanden minder kunt trainen en sporten, immers we wandelen en fietsen nu wat vaker….

Realiseer je dat je spieren en je conditie alleen op peil blijven als je regelmatig blijft trainen. Dat is echt wat anders dan af en toe op je fiets stappen of een keer vaker de hond uitlaten. Juist om dat recreatieve bewegen lekker te kunnen doen is het belangrijk om te trainen! Daarmee houd je je conditie- en spierniveau goed! In deze nieuwsbrief vind je dan ook een aantal wetenswaardigheden over hoe we het geregeld hebben in de komende 6 weken.

Zomerrooster

Op 24 juli zijn we gestart met het zomerrooster dat duurt tot 3 september. Er is een speciaal zomerrooster voor de fitness, groepslessen en het zwembad. Check de tijden even goed, er zijn wat kleine veranderingen!
Trouwens als je je opgeeft in de TechnoGym app (blijf dat doen!!) kun je altijd zien of er een instructeur aanwezig is en welke tijden er les wordt gegeven. Er zijn een aantal wijzigingen waarbij ook de tijd mogelijk anders is dan je gewend bent. Een aantal lessen wordt virtueel gegeven maar treur niet dat gebeurt natuurlijk altijd door jouw vertrouwde instructeur!

De VES Zomeractie

In juli en augustus maak je weer kans op prachtige prijzen door te komen sporten! Na elke training (1 per bezoek) ontvang je van ons een stempel op een stempelkaart. Met 10 stempels heb je een volle spaarkaart en ding je mee naar één van de prijzen uit het prijzenpakket! Er is een prachtige hoofdprijs te winnen: een reis naar het veelzijdige Tallinn in Estland voor twee personen!

En natuurlijk biedt Gymnasion je nog een aantal extra prijzen aan. Misschien win jij wel die felbegeerde Gymnasion tas!

Sportivity en de Gymnasion Technogym App

Inmiddels maken we al twee maanden gebruik van Sportivity en de Gymnasion Technogym app. Wat betreft het nieuwe administratieprogramma Sportivity: omdat er veel automatisch gaat kan het zijn dat we af en toe iets over het hoofd zien. Dus mocht je iets ontdekken wat niet klopt of wat onduidelijk is, schroom dan niet om een mailtje sturen of te bellen met Gymnasion. We nemen z.s.m. contact met je op om het op te lossen of verduidelijking te geven.

De Gymnasion Technogym app wordt veel gebruikt voor schema’s en het reserveren van de lessen. We ontvingen deze week een mail van Technogym in Italië omdat we in Gymnasion de app kennelijk heel succesvol hebben geïntroduceerd en dat hij uitzonderlijk goed en veel gebruikt wordt. Goede investering dus! We hopen dat ook jij er blij mee bent! Overigens is de app nog steeds volop in ontwikkeling. Via Feedback in de app kun jij als lid ook feedback met verbeteringen of opmerkingen aan Technogym sturen.